Özcan Demir ile yollar ayrıldı




Tarih: 27 Aralık 2022 Salı 17:49


Silifke Belediyespor, 26 Haziran 1995 doğumlu orta saha oyuncusu Özcan Demir ile yollarını ayırdı. Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takımdan ayrıldığını duyurdu.

Haber - Behzat Ö. Beyazlar

2014-2015 yılları arasında 68 Aksaray Bld, 2018-2019’da Belediye Derincespor da oynayan Özcan Demir, 2021-2022 yılında Bölgesel Amatör Lig’inde yer alan Silifke Belediyespor’a transfer oldu. Silifke Belediyespor’un orta saha oyuncusu çıktığı 30 maçta 3 gol kaydetti.

 

“SİLİFKE BELDİYESPOR’DAN AYRILMIŞ BULUNMAKTAYIM”

Sosyal hesabından paylaşım yapan Özcan Demir, “Uzun yıllar formasını gururla terlettiğim ve belli dönemlerde kaptanlığını yaptığım Silifke Beldiyespor’dan ayrılmış bulunmaktayım. Bu zamana kadar bende ve takımda emeği geçen hocalarıma, yönetime ve başkanlarıma teşekkür ederim. Aynı zamanda Silifke taraftarlarına bana olan sevgilerden ötürü teşekkür ederim. Hakkım varsa helal olsun. Sizlerde hakkınızı helal edin” ifadelerini kullandı.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA