AMATÖRDE MERSİN-OSMANİYE KARŞILAŞMASI




Tarih: 28 Aralık 2022 Çarşamba 17:11


TFF 2022-2023 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 7.Grupta mücadele eden Mersin ve Osmaniye temsilcileri Anamur Belediyespor ve Bahçespor ligin ikinci yarısının ilk maçlarında karşı karşıya gelecekler.

Haber- Behzat Ö. BEYAZLAR

TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Grupta mücadele eden Anamur Belediyespor ve Bahçespor, ligin ikinci devresi için başlangıç vermeye hazırlanıyor. Anamur Belediyespor ligin ilk yarısında oynadığı son karşılaşmasında Adana Hadırlıgücü Amatör Spor Kulübü 2-1'lik bir galibiyet ile liginilk devresini motivasyonlu bir şekilde bitirmişti.

 

ANAMUR BAŞLADIĞI GİBİ BİTİRMEK İSTİYOR

Anamur Belediyespor ligin ilk yarısında oynadığı 13 karşılaşmada 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak başarılı bir performans sergilemişti. Bu süreçte oynadığı karşılaşmalarda toplamda 23 puan toplayan Anamur Belediyespor ligde 4.sırada yer aldı. Ligde zirve koltuğunun 33 puan ile sahip olan Adana 1954 Futbol Kulübü, 2.sırada 29 puanla ve 3.sırada Silifke Belediyespor'un hemen arkasında bulunan Anamur Belediyespor, Bahçespor karşılaşmasında ikinci devre lig yarışında iyi bir başlangıç yapmanın hesaplarını yapıyor.

 

BAHÇESPOR'UN MÜCADELESİ MERAKLANDIRIYOR

Bahçesporise ligin ilk yarısındaki son karşılaşmasındaHomurlu 1951 Spor'a 2-1'lik skorla yenilerek mağlubiyet almıştı. Bahçespor ligde şu ana kadar13 karşılaşmada 1 galibiyet ve 12 mağlubiyet alarak başarısız bir performans sergilemişti.  Bu süreçte 3 puan toplayarak 13.sırada yer aldı. Anamur karşısında kazanmak isteyen Bahçespor'unligde nasıl bir performans sergileyeceği merak uyandırıyor.

 

 

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA