MİY, TUNÇ MURAT BEHRAM’I KADROSUNA KATTI




Tarih: 28 Aralık 2022 Çarşamba 17:12


Türkiye 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY), Bucaspor 1928’de forma giyen forvet oyuncusu Tunç Murat Behram’ı satın alam opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadrosuna kattı.

Haber-Emrah BİRGÜL

TFF 3. Lig 1.Grup’ta liderlik koltuğunun sahibi olan MİY, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ligin ikinci devresi için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren MİY, kamp çalışmaları ile antrenmanlar devam ediyor.

MİY, BUCASPOR’UN FORVETİNİ KADROSUNA KATTI

MİY önceki gün, TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bucaspor 1928’in formasını giyen Tunç Murat Behram’ı satın alma opsiyonu ile beraber kiralık olarak kadrosuna kattı. Transferi sosyal medya hesaplarından duyuran MİY, yaptığı açıklamada “Kulübümüz daha önce, Yeşil Bursa, Mersin İdman Yurdu, Güngören Belediyespor, Şanlıurfaspor, Nazilli Belediyespor, Göztepe, 1922 Konyaspor, Diyarbekirspor, Niğde Anadolu FK, Nevşehir Belediyespor, Vanspor ve Bucaspor 1928 formaları giyen Tunç Murat Behram ile satın alma opsiyonlu kiralık sözleşme imzalamıştır” ifadeleri yer aldı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA