Lider takım, galibiyet serisine devam etmek istiyor




Tarih: 28 Aralık 2022 Çarşamba 17:13


Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde lider olan Carettalar, 13.hafta karşılaşmasında OGM Ormanspor’u konuk ediyor. Maç öncesi çalışmalarına aralıksız devam eden Mersin temsilcisi, liderlik koltuğunu kaptırmak istemiyor.

Haber- Emrah Birgül

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden MSK, cuma günü saat 15:45’te OGM Ormanspor’a ev sahipliği yapacak. Maçın hazırlıklarını sürdüren MSK, bu maçtan da galip gelmek istiyor. Şampiyonluk mücadelesine devam eden Carettalar, rakip takımların korkulu rüyası olmaya devam ederken 23 puan ile zirvede yer alıyor.

 

MSK’NİN HEDEFİ 12. GALİBİYET

Ligde başarılı bir performans gösteren lider takım, çıktığı 12 maçta 11 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı, galibiyet sayısını 12’ye çıkarmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Rakip takım OGM Ormanspor ise 12 maçta 5 galibiyet 7 mağlubiyet alırken bu maçtan da alacakları galibiyet ile Play-off potasında yer almak istiyor.

 

ÖNCEKİ DEPLASMAN MAÇIN DETAYI…

MSK, bir önceki maçta; HDI Sigorta Antalya Güneşi’ne konuk olmuştu. İlk periyotta rakip takım Antalya Güneşi, 20-18 önde kapatmıştı. MSK, ilk periyotta aldığı yenilgi ile motivasyonunu düşürmedi, diğer periyotlarda üstünlüğü sağlayarak 78-60 skor ile galip gelmişti.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA