Anamur Belediyespor, 8 futbolcusu ile yollarını ayırdı




Tarih: 1 Ocak 2023 Pazar 17:30


TFF Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Anamur Belediyespor, sosyal medya hesaplarında 8 futbolcusu ile yollarını ayırdıklarını paylaştı.

Haber- Behzat Ö. Beyazlar

TFF Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta yer alan, şampiyonluk hedefi ile çıktığı grupta hedefine emin adımlarla yürüyen Anamur Belediyespor, 2022-2023 futbol sezonunda kadrolarında yer alan; Enes Ocak, Caner İlyas, Çoşkun Güner, Fırat Can Akbulut, Batuhan Denizyılmaz, Melik Ahmet İpek, Ahmet Emre Çöllü ve Taha Demirel ile yollarını ayırdı.  Futbolcularla karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Anamur Belediyespor, oyuncuların sonraki kariyerlerinde ise başarılar diledi.

13 MAÇTA ORTADA BİR PERFORMANS GÖSTERDİ

Ligde çıktığı 13 maçta 6 galibiyet, 5 mağlubiyet 2 beraberlik alan Anamur Belediyespor, 23 puan ile ligin dördüncü sırasında yer alarak, lider olan Adana 1954 Futbol Kulübü ile arasında 10 puan bulunuyor.

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA