Başantrenör Soğuksu, Ormanspor maçını değerlendirdi




Tarih: 1 Ocak 2023 Pazar 17:31


Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Başantrenörü Semih Soğuksu, Ormanspor’a karşı aldıkları galibiyeti değerlendirdi. Soğuksu, maçı kazandıklarını ve şampiyonluk yolunda lider olarak devam ettiklerini söyleyerek oyuncularını tebrik etti.

Haber- Burak Karataş

Misli. com Türkiye Basketbol Ligi 13. hafta karşılaşmasında MSK, Ormanspor'u konuk etti. Misli.com Erkekler Basketbol 1.Lig’de mücadele eden ve lider olan MSK, 13.hafta karşılaşmaları kapsamında sahaya çıktı. Ligde zirvenin sahibi olan carettalar yılın son maçını OGM Ormanspor ile oynadı. Parkeye çıkan Carettalar, 90-84’lük skor ile kazanmayı bildi. Başantrenörü Semih Soğuksu ise, karşılaşmayı değerlendirdi. Soğuksu: "Öncelikle Ormanspor’u tebrik ediyorum. Gerçekten iyi mücadele ettiler. Oyuncularımı da kutluyorum. Gerektiği kadar mücadele ettiler. İyi bir galibiyet aldık evimizde ve serimize devam ediyoruz. 2022 yılının son maçını kazandığımız için mutluyuz. Bir iki gün dinlenip Çağdaş Bodrum Spor hazırlıklarına başlayacağız. Bizim için çok önemli bir maç çünkü liderlik maçı. Oraya da çok iyi hazırlanıp Bodrum’u kendi evinde yenerek şampiyonluk yolunda lider olarak devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

TARAFTAR MUTLU

Ligin zirve koltuğunda yer alan MSK, çıktığı 13 maçta 12 galibiyet 1 mağlubiyet ile 25 puan ile şampiyon olma yolunda emin adımlarlar yürüyor. Maç sonuçlarıyla taraftarın her zaman yüzünü güldürerek, taraftarına güzel maçlar izlettiren Carettalar, yeni yılda taraftarına daha fazla güzel maçlar izlettirmek için çalışmalarına devam ediyor. MSK, ligde bir sonraki karşılaşması olan 14.haftada Çağdaş Bodrum Spor’a konuk olacak. Zirve yarışında aynı puanlara sahip olan iki takımın oynayacağı karşılaşmada MSK hata yapmak istemiyor.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA