TİY’DE YENİ BAŞKAN İSTİFA ETTİ




Tarih: 1 Ocak 2023 Pazar 17:34


TFF 2.Lig Beyaz Grupta yer alan TİY’de olumsuzluklar üst üste geliyor. Ligin düşme potasında bulunan TİY, yeni gelen başkanın istifa açıklamasıyla ile bir şok daha yaşadı.

Haber- Fatih Dönmez

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, kötü gidişata dur diyemiyor. Maçlarda aldıkları kötü sonuçlarla, ekonomik krizlerle beraber her şey kötü giderken önceki günlerde takım başkanlığına gelen Murat Gül ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla başkanlıktan istifa ettiğini açıkladı.

 

"TÜM BAŞARI SİZİN OLSUN BEN BAŞARISIZLIĞA RAZIYIM"

Sosyal medya hesabından ayrılık açıklamasını yapan Murat Gül, “ Allahın dediği olur. Kimsenin kabahati yok bütün kabahat suç benim. Tüm Tarsus kamuoyundan özür diliyorum. O gün TİY kongresinde son dakika gelen teklifi kabul etmek büyük bir hataydı. 3 aydır maaş alamayan personel. Tek tek giden futbolcular 3 aydır ödenmeyen elektrik, muhasebe, internet, telefon hepsi benim hatam. Gördüm ki burası dışarıdan göründüğü gibi değil kaynayan bir kazan. Herkes İdman Yurdu sevdalısı bir tek ben hariç. O gün için tüm kamuoyundan tekrar özür diliyorum. Tarsus İdman Yurdu’da ki görevimden istifa ediyorum. Tüm başarı sizin olsun ben başarısızlığa razıyım. Hakkınızı helal edin” şeklinde konuştu.

 

TİY'DE MORALLER KÖTÜ

TİY sezonun ilk yarısında oynadığı 18 maçta 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 11 beraberlik alırken 20 puan ile 14.sırada yer alıyor. Ligin düşme potasında yer alan TİY, devrenin ilk maçında 24Erzincanspor’u konuk edecek. TİY, bu maçtan galibiyetle ayrılmak isteyerek, moral bulmak istiyor.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA