Mersin takımı, galibiyete doymuyor




Tarih: 9 Ocak 2023 Pazartesi 15:23


Ampute Futbol 1. Ligi’nde mücadele eden Mersin Olimpik Yetenekler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, konuk olduğu Konya Uysal Ampute Takımı’nı 3-0 mağlup etti. Mersin temsilcisi hedefine emin adımlarlar yürüyor.

Haber Emrah Birgül

Ampute Futbol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz, Konya Uysal Ampute Takımı’na konuk oldu. Tempolu geçen maçta Mersin Ampute Futbol Takımı, ev sahibi takımına fırsat tanımadı. Karşılıklı atakların olduğu maçta Mersin takımı hem hücumda hem de savunma da başarılı bir performans gösterdi. Maçta tempoyu düşürmeyen Mersin Olimpik Yetenekler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, deplasman 3-0’lık skor ile galip geldi.

 

HEDEF SÜPER LİG

Maç sonrasında gazetemize açıklamalarda bulunan Mersin Ampute Futbol Kulübü Başkanı Ali Yanaç, “Bu mücadelenin sonucunda 2-0 galip gelmenin sevincini yaşıyoruz. 5 maçta 4 galibiyetle aldık. İnşallah Samsun ile maçımız olacak. Bu maçta da galip gelmek istiyoruz. Tabi ki hedefimiz süper lig. Hedefimize ulaşmak için bu maçı da almak istiyoruz. Bu maçı da geçtikten sonra puanımız 15 olacak. Lider ile aramızda 3 puan fark var. Ama 1 maç eksiğimiz var. Allah’ın izniyle Samsun maçını da alırsak yavaş yavaş hedefe doğru gidiyoruz. Önemli olan süper lige çıkmak. Bize verilen destekler de önemli. Biz Samsun maçına tüm Mersin halkımızı bekliyoruz. Tüm bürokrat, bürokrasi ve iş adamlarını bekliyoruz. Hedefimiz manevi olarak bize destek vermeleri. Geldiklerinde görecekler, sadece maddi olarak değil manevi olarak da ne kadar önemli olduğunu. Gediklerinde tek ayaklı aslanlarımızı görecekler” ifadelerini kullandı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA