MİY, ikinci devreye iyi hazırlanıyor




Tarih: 9 Ocak 2023 Pazartesi 15:51


Türkiye 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY), hazırlık maçında konuk ettiği Kastamonuspor 1966’yı 1-0 mağlup etti.

Haber- Fatih Dönmez

Türkiye 3.Lig 1.Grup’ta lider koltuğunda yer alan Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY), hazırlık maçında Kastamonuspor 1966’yı evinde ağırladı.  Orta hakemin düdüğü ile başlayan maçta ev sahibi maça etkili başladı. Karşılıklı atakların olduğu her iki takımda, gülen taraf Mersin takımı oldu. Rakip takıma karşı hem savunmada hem de hücumda etkili olan MİY, maçtan 1-0’lık skor ile galip ayrıldı.

 

DEVRE ARASI HAZIRLIK

Kırmızı lacivertliler, ikinci devre öncesinde hazırlıklarına devam ederek rakip takımlara üstünlük sağlıyor. Antalya kampında çalışmalarına devam eden Yeni MİY, ilk devrede gösterdiği performansının aynısını ikinci devrede de göstermek istiyor. Şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Mersin temsilcisi, ilk devrede çıktığı 17 maçta 12 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 39 puan ile zirvedeki yerini koruyor.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA