Hüseyin Karteper son yolcuğuna uğurlandı




Tarih: 15 Ocak 2023 Pazar 16:39


Mersin Kuyumcular Odası Başkanı Hüseyin Karteper, tedavi gördüğü hastanede geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Sevenleri, Karteper’i son yolculuğuna uğurladı.

Haber-Fatih Dönmez

 

Akbelen Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze törenine Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer, meslek oda başkanları ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra Karteper'in ailesi ve sevenleri katıldı. Cenaze namazını ardından Mersin Kuyumcular Odası Başkanı Hüseyin Karteper'in naaşı toprağa defnedildi.

 

HACI ÖZKAN: "TÜM SEVENLERİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLİYORUM"

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer, yayımladığı başsağlığı mesajında, "Çok değerli mesai arkadaşım, Mersin Kuyumcular Odası Başkanı Hüseyin Karteper'i Akbelen mezarlığındaki cenaze törenine katılarak başsağlığı dileklerimizi ilettik. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi, tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verdi. Karteper'in taziyesine katılan AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan ise "Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, başta Karteper ailesi olmak üzere tüm sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum" mesajını paylaştı.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA