Tarsus, Çukurova Kitap Fuarı’nda yoğun ilgi görüyor




Tarih: 18 Ocak 2023 Çarşamba 12:31


Tarsus Belediyesi, Adana Çukurova 15. Kitap Fuarı’nda Tarsus yayınları ve Tarsuslu yazarlar ile Tarsus’u temsil ediyor. 14-22 Ocak tarihleri arasında her gün farklı bir Tarsuslu yazarın katılım sağladığı fuarda, 711 D numaralı stantta bulunan Tarsus Belediyesi, Tarsus’un tanıtımına da katkı sunuyor.

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği ile Çufaş Çukurova Fuarcılık A.Ş. Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile düzenlenen Çukurova Kitap Fuarı, 14-22 Ocak 2023 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde Çukurovalı okurlarla buluşuyor.

Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkılar sunan Çukurova Kitap Fuarı, panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan bir dizi kültür etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Ayrıca dokuz gün boyunca düzenlenecek etkinlikler ve imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalıyor. Tarsus Belediyesi de Tarsus Belediye yayınları, Tarsus içerikli yayınlar, Tarsus yayınevleri ve Tarsuslu yazarlar ile 9 gün boyunca Çukurovalı okurlarla buluşuyor. Adana Çukurova 15. Kitap Fuarında 711 D nolu stantta bulunan Tarsus Belediyesi, Tarsuslu yazarlar ve Tarsus yayınları ile fuarda yoğun ilgi görüyor. Fuar, her gün saat 10:00 ile 20:00 arası

 

BOZDOĞAN; "ÇUKUROVA’DA TARİHİN MERKEZİ TARSUS'TUR"

10 bin yıllık tarihiyle Çukurova tarihinin merkezi olan Tarsus'un, araştırmacılar ve yazarların özel ilgisiyle karşılandığını belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Çukurova Kitap Fuarı’nda Tarsus'un ve Tarsus'a dair yazılı kaynakların yoğun ilgi gördüğünü ifade etti. Kentin tarih boyunca Çukurova’nın merkezi olduğunu dile getiren Bozdoğan, konum itibariyle, yapılan yeni yatırımlarla Tarsus'un yeniden Çukurova’nın merkezi haline geleceğini, özellikle il olduktan sonra da daha hızlı gelişeceğini ve Tarsusluların artık hak ettiği değeri göreceğini ifade etti. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA