Yılmaz’dan, personeline yüzde 30 ek zam




Tarih: 22 Ocak 2023 Pazar 13:03


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar Belediyesi Personel Limited Şirketi’nde çalışan personelinin mevcut yevmiyelerine yüzde 30 ek zam yaptı.

Çalışanların yemek ücretleri ise günlük 25 TL’den 55 TL’ye çıkarıldı. “Verilen her emek ve alın teri kutsaldır” diyen Yılmaz; “Çalışanlarımızın sosyal haklarını da gözeterek ve iyileştirmeler yaparak enflasyon karşısında ekonomik olarak en yüksek oranda faydalanmalarını sağladık” dedi.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Toroslar’ı daha yaşanılabilir ve güzel kılabilmek adına gece gündüz demeden çaba gösteren tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Yılmaz; “Başarının sırrı el ele, gönül gönüle olmak. Sizler, Toroslar Belediyesinin kurumsal kimliğinin, Toroslar 
halkına verilen hizmetin mimarlarsınız. Toroslar 
için, bizim için kıymetlisiniz” dedi.
Belediyeciliğin bir ekip işi olduğunu belirten Yılmaz; “Personel Limited Şirketi’nde çalışan personelimizin, mevcut yevmiyelerine yüzde 30 ek zam yaptık. Yemek ücretlerini ise günlük 25 TL’den 55 TL’ye çıkardık. 
Maaşlarda yaptığımız bu iyileştirme tüm çalışma arkadaşlarımız için hayırlı olsun. Gece gündüz demeden canla başla çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” diye konuştu.
 (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA