Merkez kütüphane sınav haftalarında 24 saat açık olarak hizmet vermeye başladı




Tarih: 30 Ocak 2023 Pazartesi 14:06


Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar’ın talimatıyla vize, final ve bütünleme sınavı haftalarında Çiftlikköy Kampüsü Merkez Kütüphanesi çalışma saatleriyle ilgili güncelleme yapıldı.

Alınan karara göre kütüphane, sınav haftalarında 24 saat açık olarak hizmet verecek. Öğrencilere üniversitenin en önemli paydaşları olarak gördüğünü belirten Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, “Öğrenci odaklı bir üniversite olarak, öğrencilerimizin taleplerini dinliyor ve buna göre kararlar alıyoruz. Sınav dönemlerinde de kütüphanemizi 24 saat açık tutarak, öğrencilerimizin rahat ve nitelikli bir ortamda sınavlarına hazırlamalarına olanak tanıyoruz. Bu vesileyle, tüm öğrencilerimize sınavlarında üstün başarılar diliyorum” dedi.

Çay ve simit ikramlarının da gerçekleştirildiği kütüphanede derslerine çalışan öğrenciler ise alınan karardan ötürü çok memnun olduklarını dile getirerek, Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar’a teşekkürlerini iletti. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA