Mersin Büyükşehir, Berat Kandili’nde 15 bin kandil simidi dağıttı




Tarih: 7 Mart 2023 Salı 12:28


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Berat Kandili dolayısıyla kent genelinde toplam 15 bin kandil simidi dağıttı.

Vatandaşların kandilini kutlayan Büyükşehir ekipleri, kandil simitlerini hem cami çıkışlarında vatandaşlara hem Büyükşehir Belediyesi’nin geçici barınma alanlarında hem Mersin genelindeki barınma alanlarında konaklayan depremzedelere kandil simitlerini ulaştırdı.Mersin Büyükşehir Belediyesi, kandillerde simit dağıtımı geleneğini Berat Kandili’nde de sürdürdü. Hem cami çıkışlarında vatandaşlara hem Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan geçici barınma alanlarında hem de Mersin genelindeki barınma alanlarında konaklayan depremzedelere kandil simitleri ulaştırıldı.

TARSUS’TAN ANAMUR’A 15 BİN KANDİL SİMİDİ DAĞITILDI 
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi ile Muhtarlık İşleri Dairesi ekipleri, her sene olduğu gibi bu sene de yatsı namazının ardından vatandaşlara kandil simidi dağıtımı yaptı. Tarsus’tan Anamur’a kadar 13 ilçede vatandaşlar yatsı namazı sonrası Büyükşehir’in kandil simidi ikramıyla karşılaştı. Büyükşehir ekipleri vatandaşların Berat Kandili’ni kutlarken, vatandaşlara kutular içerisinde toplam 15 bin adet kandil simidi dağıttı. 
(Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA