LÖSEV’den Gazetemize Ziyaret




Tarih: 10 Mart 2023 Cuma 17:48


LÖSEV’in Ramazan Ayı’nda ihtiyacı olan Lösemili çocuklar ile yetişkin kanser hastalarına verilmek üzere hazırladığı ’LÖSEV Gıda Paketleri’, ziyarette gündeme geldi. Vatandaşların yardımların hastanelere ve sayısı her geçen gün artan 72 bini aşkın hastanın evlerine kadar iletileceği belirtildi.

Haber-Behzat Özgür Beyazlar

 

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Adana Ofisi'nden Aktif İletişim Sorumlusu Nadide Büşra Kaynak ile Sosyal Hizmet Uzmanı Neşe Çavdar, Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret etti. LÖSEV Adana Ofisi Temsilcileri, Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Batuhan Topçu ile gerçekleştirdikleri görüşmede LÖSEV'in çalışmalarından söz etti.

 

LÖSEV, İLK ANDAN İTİBAREN DEPREMZEDELERİN YANINDAYDI!

72 bin 847 lösemili ve kanserli hasta sayısı bulunan LÖSEV'in 6 milyon 5 bin 39 bağışçısı ve gönüllüsü olduğu öğrenildi. Bu kapsamda LÖSEV'in 2023 yılı sonuna kadar 10 milyon bağışçı ve gönüllüye ulaşmasının hedeflendiği belirtildi. Lösemili ve kanserli hastaların yanında olan LÖSEV'in, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından deprem bölgelerine yardım eli uzattığı da kaydedildi. Bu kapsamda deprem felaketlerinde bölgeye ilk koşanlar arasında LÖSEV Kurucu Başkanı Dr. Üstün Ezer ve LÖSEV Yöneticileri'nin de yer aldığı öğrenildi. LÖSEV, depremzedeleri çadır, giysi, battaniye ve sevgiyle kucaklarken; depremzedeleri Ankara LÖSEV Köyü'ndeki evlere de yerleştirdi. Ankara'ya giden kolu ve kalçası kırık hastalar ameliyat edildi, hamile annelerin doğumları gerçekleştirildi. LÖSEV, deprem bölgesinde yıkılan hastanelerde tedavi olamayan Lösemili, kanserli çocuk ve yetişkinleri de LÖSEV-LÖSANTE Hastanesi'nde tedavi altına aldı.

 

YAPILACAK DESTEKLERLE; LÖSEV'DEN 72 BİNİ AŞKIN HASTAYA 'RAMAZAN GIDA PAKETLERİ'

Ziyarette, LÖSEV Gıda Paketleri de konuşuldu. Bu kapsamda LÖSEV'in 72 bini aşkın hastaya ulaştırılmak üzere gıda paketleri hazırladığı belirtildi. Ancak bu noktada yapılacak bağışların son derece önemli olduğu vurgulandı. LÖSEV, 'Ramazan bağışlarınızla, fitre ve zekatlarınızla önce çocuklar iyileşsin' sloganıyla bir kampanya başlattı. Bu kapsamda 5 farklı gıda paketi hazırlandı. 'Acil Yardım Paketi' için 330 TL, 'Orta Aile Paketi' için 560 TL, 'Büyük Aile Paketi' için 770 TL, 'Mutlu Aile Paketi' için 990 TL ve 'Sevgi Dolu Geniş Aile Paketi' için 1700 TL'lik bağış tutarları belirlendi. Ramazan paketlerinin 12 ay boyunca dağıtıldığı belirtilirken, paketlerin doğal ve sağlıklı markaların ürünleriyle hazırlandığı vurgulandı. 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA