Burhaniye’de camiyi güzelleştirmek için imece yaptılar




Tarih: 12 Mart 2023 Pazar 13:27


Burhaniye ilçesinde, Ören Mahalle Camiinde cemaat arasındaki dayanışma takdir topladı. Vatandaşlar, caminin eksikliklerini gidermek için seferber olurken İsmail Çokgider ve Ramazan Şevik de caminin minber ve mihrabını boyadı.

İlçenin turistik Ören Mahalle Camiinde cemaat arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışma takdir topluyor. Caminin eksiklikleri imece ile birer birer giderilirken, İsmail Çokgider ve Ramazan Şevik de minber ve mihrabın boyasını yeniledi. Minber ve mihrabı boyamak için günlerce çalışan Çokgider ve Şevik takdir topladı. İsmail Çokgider ve Ramazan Şevik işlerini severek yaptıklarını anlatırken, İmam Kadir Özdemir’de Çokgider ve Şevik’e teşekkür etti. İmam Özdemir, “ Cemaatimiz arasındaki birlik beraberlik ve dayanışma çok iyidir. Herkes cami için bir şeyler yapmak istiyor. İsmail ağabeye ve Ramazan ağabeye de teşekkür ediyorum “ dedi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA