AK Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı’na Bekir Selvi Atandı!




Tarih: 15 Mart 2023 Çarşamba 16:16


Bir dönem MOGDER Başkanlığı görevini yürüten Bekir Selvi, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı görevine atandı. Şu ana kadar görev aldığı makamlarda takdir toplayan Selvi için AK Parti Mersin Milletvekilleri de tebrik mesajları paylaştı.

Haber-Mehmet Miras

 

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, AK Parti Mersin Yenişehir İlçe Başkanlığı'na Bekir Selvi'nin atandığını açıkladı. Mersin Oto Galericiler Derneği (MOGDER) Başkanlığı sürecinde takdir toplayan çalışmalara imza atan Selvi, bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışacağının mesajını vererek, "Bu kutlu hizmet yarışında partimize ve kıymetli hemşehrilerimize hizmet etme onuruna layık görülmek her safhada pusulamız olacaktır" dedi.

 

YENİŞEHİR VE BOZYAZI'YA YENİ ATAMALAR YAPILDI

Önceki gün, bazı il başkanlıklarında yeni atamalar yapıldığını duyuran AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı; 24 ilçe başkanlığında da yeni atamalar yapıldığını açıkladı. Atama yapılan ilçe başkanlıkları arasında Mersin'in Yenişehir ve Bozyazı ilçe başkanlıkları da yer aldı. Bozyazı İlçe Başkanlığı'na vekaleten Ümit Navgasın'ın atandığını duyuran AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Yenişehir için yaptığı açıklamada ise "Mersin ilimizin Yenişehir İlçe Başkanlığına Sayın Bekir Selvi atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı Sayın Hayati Bülbül'e teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

BEKİR SELVİ: "BİZ, BİRLİKTE TÜRKİYE'YİZ"

Yeni görevine başlarken teşekkür mesajı paylaşan AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Selvi, şunları söyledi; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın takdirleriyle, şahsıma tevdi edilen Yenişehir İlçe Başkanlığı görevini ifa etmek üzere, yüreğimizin her bir hücresinde taşıdığımız bu kutlu dava yoluna revan olduk. Bu görevi şahsıma layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'e, İl Başkanımız Sayın Adem Aldemir'e ve teşkilatımızın her bir kademesinde görev alan kıymetli dava arkadaşlarıma şükranlarımı arz ediyorum. Yaşadığımız bu zorlu imtihan sürecinde, sevdasını kalbimize nakşettiğimiz vatanımızın bekası için Cumhur İttifakı çatısı altında, tüm teşkilatlarımızla birlikte liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden ve daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. Bu kutlu hizmet yarışında partimize ve kıymetli hemşehrilerimize hizmet etme onuruna layık görülmek her safhada pusulamız olacaktır. Memleket davasında bizleri istihdam eden Rabb'imize hamdü senalar olsun. Biz, birlikte Türkiye'yiz."

 

VEKİLLER, SELVİ İÇİN 'TEBRİK' MESAJLARI PAYLAŞTI

AK Parti Mersin Milletvekilleri de Bekir Selvi'ye yeni görevinde başarılar diledi. AK Parti Mersin Milletvekili Av. Zeynep Gül Yılmaz, "Yenişehir İlçe Başkanlığımıza atanan Bekir Selvi ile Bozyazı İlçe Başkanlığımıza vekaleten atanan Ümit Navgasın Başkanlarımıza hayırlı olmasını diliyor, görevi devreden Hayati Bülbül ve Seçkin Taş Başkanlarımıza bugüne kadarki hizmetleri dolayısıyla teşekkür ediyorum" dedi. AK Parti Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan ile Ali Cumhur Taşkın ise paylaştıkları tebrik mesajında; "AK Parti Yenişehir İlçe Başkanımız olarak atanan Bekir Selvi'yi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA