Nürnbergli gönüllüler tarafından Tarsus Belediyesi’ne 2 tır ulaştı




Tarih: 16 Mart 2023 Perşembe 17:46


Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın girişimleriyle Almanya Nürnbergli Gönüllüler tarafından insani yaşam malzemelerinin bulunduğu 2 TIR, Tarsus Belediyesi’ne ulaştı. Almanya’daki gönüllü vatandaşlar tarafından hazırlanarak Tarsus’a getirilen TIR’lardan birisi deprem bölgesine, diğeri ise afet bölgesinden Tarsus’a gelen ailelere ulaştırılacak.

Nürnbergli Gönüllüler tarafından yoğun göçün yaşandığı Tarsus’a, insani yaşam malzemelerinin bulunduğu 2 TIR ulaştı. Tarsus’a gelen vatandaşlara dağıtılmak ve deprem bölgesine gönderilmek üzere kullanılacak olan malzemeler, gönüllüler tarafından hazırlandı. İçerisinde hijyen malzemeleri, uyku tulumu, halı, yorgan, yastık, oyuncak, dezenfekte ilacı, kıyafet, ayakkabı, köpek maması, hasta yatağı, baston, hasta yürüteci, bebek puseti ve çok sayıda tekerlekli sandalye bulunuyor. 
“BU DESTEKLERLE BİRLİKTE YARALARI HEP BERABER SARACAĞIZ”
Yapılan desteklerin büyük bir dayanışmanın göstergesi olduğunu belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Hem afet bölgesinden kentimize gelen vatandaşlarımıza ulaştıracağımız hem de depremin yaşandığı bölgelere ulaştırmak üzere 2 TIR belediyemize ulaştı. 
Bu anlamda TIR’ları hazırlayıp kentimize getiren Nürnbergli Gönüllülere çok teşekkürler ediyorum. 
Bu desteklerle birlikte yaraları hep beraber saracağız” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA