Bilgin Yeşilboğaz CHP’den aday adaylık başvurusunu yaptı: “Yüce Bir Görevimiz Var”




Tarih: 17 Mart 2023 Cuma 15:04


Mersin Barosu önceki dönem Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, CHP Mersin Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı. Yeşilboğaz açıklamasında, “Yüce bir görevimiz var. Davamız, kurtuluşu hedefleyen Mustafa Kemal Atatürk’ün davasıdır” dedi.

CHP’den Mersin Milletvekili aday adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayan Av. Bilgin Yeşilboğaz, resmi başvurusunu CHP Genel Merkezinde yaptı. Bilgin Yeşilboğaz, aday adaylık başvurusuyla ilgili olarak şunları söyledi:


“HAK, MİLLET VE VİCDAN KAZANACAK”
“Halkımız “Artık yeter” dedi ve bize güvendi, gönül verdi, güç verdi.  Zenginliğimiz, halkımızdır.  Yüce bir görevimiz var: Davamız, kurtuluşu hedefleyen Mustafa Kemal Atatürk’ün davasıdır.
Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte, bu ülkeyi küllerinden yeniden doğurmak için bir hukukçu olarak, ben de elimi taşın altına koydum. Üyesi olmaktan gurur duyduğum, hayatımın her alanında ilkelerini savunduğum, yaşamımda özdeşleştirdiğim, ülkemizin ve kentimizin geleceği için ilkeleri doğrultusunda mücadele ettiğim Cumhuriyet Halk Partisi’nden 28. Dönem Mersin Milletvekilliği Aday Adaylığı için başvurumu yaptım. Ve biz halkın ekmeğine, hürriyetine ve egemenliğine göz dikenlerin düşmanıyız. Hak kazanacak, adalet kazanacak, vicdan kazanacak, millet kazanacak” 
(Haber Merkezi)

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA