Mersin Cemevi’nden depremzede öğrencilere burs konseri




Tarih: 19 Mart 2023 Pazar 12:43


Alevi Kültür Dernekleri (AKD) Mersin Şubesi, geliri depremzede öğrencilere burs olarak aktarılacak dayanışma konseri düzenleyecek.

Sevilen sanatçılar Musa Eroğlu, Ender Balkır ve Ayfer Vardar’ın  sahne alacağı konserle depremzede öğrencilere destek verilecek.  
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 11 ili etkileyen 7,7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından hem bölgede hem de Mersin’de dayanışmayla yaraları saran Alevi Kültür Dernekleri Mersin Şubesi, depremzede öğrencileri de unutmadı. 16 Nisan Pazar günü saat 16.00’da Mersin Cemevi’nde düzenlenecek konser için satılacak biletlerin geliri 500 depremzede öğrenciye burs olarak aktarılacak.  
Musa Eroğlu, Ender Balkır ve Ayfer Vardar’ın sahne alacağı dayanışma konserinin biletleri Mersin Cemevi ve Mersin Kitapevi’nde satışa sunuldu.  AKD Mersin Şube Başkanı Hasan Kılavuz tüm vatandaşları konser bileti alarak, depremzede öğrencilere destek vermeye davet etti. (Haber Merkezi)  


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA