Ümit Mete Vekilliğe Koşmuyor!




Tarih: 22 Mart 2023 Çarşamba 16:46


MTSO Emlak Komitesi Başkanı Ümit Mete, herhangi bir siyasi partiden ’milletvekili adaylığının’ söz konusu olmadığını belirterek, "Şu an siyasi bir girişimim olmadığı gibi hiçbir parti ile görüşmem veya siyasi parti üyeliğim yoktur" dedi.

Haber-Behzat Özgür Beyazlar

 

TÜGEM Mersin Şube Başkanı ve MTSO Emlak Komitesi Başkanı Ümit Mete, son günlerde bazı yerel haber sitelerinde 'Ümit Mete Vekilliğe Koşuyor' şeklinde haberlerin yer aldığını belirterek, söz konusu iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

"SİYASETİN BİLENLER TARAFINDAN YAPILMASINI SAVUNUYORUM"

Ümit Mete, yaptığı açıklamada 'siyasetin bilenler tarafından yapılması' gerektiğini vurgulayarak; "Bilindiği üzere Mersin ilimizde yaklaşık 15 kişilik kadromuz ile JOKER Gayrimenkul firmamla gayrimenkul hizmetleri vermekteyim. Öncelikle Türkiye'mizin önemli bir seçime gireceğini biliyorum. Birçok siyasi parti yöneticileri ve partili arkadaşlarım var, onlarla konuşmak, ziyaret etmek en doğal hakkım. Mersin'deki siyasi parti il ve ilçe teşkilatlarının bana gösterdikleri ilgiden ve güvenden dolayı çok teşekkür ederim. Ancak tüm dost, arkadaş, müşterilerim ve akrabalarım ile tüm parti il ve ilçe teşkilatları bilmelidir ki bu benim aldığım bir karar değildir. Siyasetin bilenler tarafından yapılmasını savunan bir karakter olarak, şu an siyasi bir girişimim olmadığı gibi hiçbir parti ile görüşmem veya siyasi parti üyeliğim yoktur" ifadelerine yer verdi.

 

"TÜM ADAYLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİM"

Bu süreçte aday adaylığını duyuran kişilere başarı dileklerini ileten Mete, "Yaşadığım şehre hizmet vermek, emek vermek elbette ki onursal bir durumdur. Birikimim ve bilgim bu şehre fayda edecek seviyeye gelirse o zaman Mersin için her türlü fedakarlığı parti gözetmeksizin yapacağımdan emin olmanızı, bilmenizi isterim. Ancak şu an için böyle bir durum söz konusu değildir. Mersinimize emek vermek için milletvekili adayı olmuş tüm adaylarımıza başarılar dilerim" dedi. 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA