“Gönüllü öğretmenlerimiz afet bölgesine uğurlamaya devam ediyoruz”




Tarih: 23 Mart 2023 Perşembe 12:21


Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ilk günden itibaren yaşanan elim afetin yaralarını sarmak için tüm kurumlarla, tüm birimlerle, gönüllü öğretmenlerle devletimizle el ele çalışmaya devam ediyor.

Bugün de 15 gönüllü öğretmeni çadır kentlerde görev yapmak üzere Gaziantep ili, Islahiye ve Nurdağı ilçelerine uğurlandı. İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Adem Koca, “Milletçe yaşadığımız bu ortak acının yaralarını sarmak, acımızı paylaşarak azaltmak için hep birlikte, devletimizle el ele çalışıyoruz. Yürekten inanıyorum ki güçlü devletimiz ve Aziz Milletimiz en kısa sürede tüm yaraları saracaktır. Bizler de Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her daim tüm olanaklarımızı seferber ederek çalışmaya devam edeceğiz. Sahada her alanda görev alan tüm gönüllü meslektaşlarıma en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Allah Aziz Milletimize bir daha böyle bir acı yaşatmasın” dedi. (Haber Merkezi)

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA