MSK, LİDERLİK TAKİBİNDE!




Tarih: 26 Mart 2023 Pazar 15:14


Son karşılaşmalarda 3 maçlık galibiyet serisini sürdüren MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi, son karşılaşmada Ankaragücü Mamak Belediyesi’ni 95-82 mağlup etti.

Haber-Fatih Dönmez

 

Türkiye Basketbol Federasyonu Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig'inde mücadele eden MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi, ligin 22'inci hafta karşılaşmasını deplasmanda oynadı. Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın galibi Carettalar oldu.

 

MSK, İLK YARIYI ÖNDE TAMAMLADI

Deplasmanda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu bir sayılık farkla MSK önde tamamladı. 22-21'lik üstünlüğün ardından ikinci periyotta sahada fırtına gibi esen Carettalar, 29-11'lik skorla ikinci periyodu da önde bitirdi ve ilk yarıyı 51-32 önde tamamladı.

 

ÜÇÜNCÜ PERİYOTTA BEKLEDİĞİ SKORU YAKALAYAMADI

İkinci yarıda yüksek motivasyonla sahaya çıkan MSK, üçüncü periyotta beklediği skoru yakalayamadı. Rakibi karşısında 30-16'lık mağlubiyet yaşayan MSK, son periyotta ise skor durumunu önce dengeledi ardından rakibinin önüne geçti. Maçın dördüncü periyodunu 28-20 önde tamamlayan MSK, maçı 95-82 önde tamamladı. Ligin kritik karşılaşmasını önde tamamlayarak liderlik takibini sürdüren MSK, bir sonraki hafta ise Final Spor'u evinde ağırlayacak.

 

SOĞUKSU: "GALİBİYET SERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Başantrenörü Semih Soğuksu, Ankaragücü karşılaşması sonrası maçı değerlendirdi. Soğuksu, yaptığı açıklamada; "Kendi evinde 10 maçta 8 galibiyetle oynayan zorlu bir rakibe karşı oyunun büyük bir bölümünü üstün oynayarak kazandığımız ve hedefe bir maç daha yaklaştığımız için mutluyum. Offence tempomuz, 3 sayı şut ve faul atışı yüzdelerimiz gayet iyiydi. Sadece maçın 3. çeyreğinde gereksiz bir panik ve basit hatalar yaptık, bizim takımın kalitesine yakışmayan hatalar oldu. Özellikle bu bölümü yeniden analiz ederek, hatalarımızı düzelterek yolumuza devam edeceğiz. Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden ve kazanma isteklerinden dolayı kutluyorum. Haftaya cumartesi günü, taraftarlarımızla buluşacağımız Final Spor maçının hazırlıklarına hafta başı itibariyle başlayıp, galibiyet serimizi sürdüreceğiz. Bütün taraftarlarımızı şampiyonluk yolunda takımımızı desteklemeye bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA