ÇBK, Rize’ye Farklı Mağlubiyet Yaşattı




Tarih: 27 Mart 2023 Pazartesi 17:32


Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, evinde ağırladığı Rize Spor’u 90-66 mağlup etti.

Haber-Emrah Birgül

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Servet Tazegül Spor Salonu'nda Rize temsilciyle karşılaştı. 7 maçlık galibiyet serisini sürdüren ÇBK, oynadığı son maçta Rize'yi de yenerek galibiyet serisini 8'e çıkardı. Karşılaşmayı salon tribünlerinden takip eden Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de karşılaşma sonrası "Tebrikler takım" mesajı paylaştı.

 

YILDIZ OYUNCULARIYLA SAHAYA ÇIKTI

ÇBK, Rize maçına Elizabeth Williams, Aleksandra Crvendakic, Sinem Ataş, Asena Yalçın ve Chelsea Gray'le çıktı. Rize'nin maç kadrosunda ise Jaelyn Brown, Kolby Brennan Morgan, Arzu Asiye Özdemir, Elise Marie ve Sümeyya Özcan yer aldı.

 

TÜM PERİYOTLARI ÖNDE BİTİRDİ

Karşılaşmanın tüm periyotlarında rakibi karşısında üstünlük sağlayan ÇBK, karşılaşmayı farklı skorla tamamladı. Karşılaşmanın ilk periyodunu 22-12 önde tamamlayan ÇBK, ikinci periyotta da aynı skora imza attı. İkinci periyodu 22-20 önde bitiren ÇBK, karşılaşmanın ilk yarısından 44-32'lik galibiyetle ayrıldı.

 

TARAFTARA KENDİ EVİNDE BİR GALİBİYET SEVİNCİ DAHA YAŞATTI!

ÇBK'nın yıldız oyuncuları, ikinci yarının ilk periyodunda da sahada fırtına gibi esti. Üçüncü periyodu 27-20 skor durumuyla tamamlayan Mersin temsilcisi, son periyotta ise 19-14'lük skora imza attı. Tüm periyotlarda skor tablosuna başarılı sonuçlar yazdıran ÇBK, kendi evinde taraftarlarına bir kez daha galibiyet sevinci yaşattı.

 

ÇBK'NIN YILDIZ OYUNCULARI MAÇA DAMGA VURDU!

Karşılaşmaya ÇBK'nın yıldız oyuncuları Elizabeth Williams, Aleksandra Crvendakic ve Sinem Ateş damga vururken; Rize Spor oyuncusu Jaelyn Brown da maçta kaldığı 36 dakikalık sürede 19 sayı üreterek taraftarların takdirini kazandı. ÇBK'nın 1993 doğumlu ABD'li uzun forvet oyuncusu Elizabeth Williams, maçta kaldığı 25 dakikalık süre içerisinde 14 sayı, 6 ribaund ve 2 asiste imza atarken; 1996 doğumlu Sırbistanlı kısa forvet oyuncusu Aleksandra Crvendakic de maç içerisindeki 22 dakikalık sürede 14 sayı üretti. Crvendakic, 22 dakikada 5 ribaund ve 3 asistlik performans sergiledi.

 

ATEŞ, GALİBİYETTE ÖNEMLİ ROL OYNADI!

ÇBK'nın 1994 doğumlu uzun forvet oyuncusu Sinem Ateş'in performansı ise galibiyette önemli rol oynadı. ÇBK'nın Türk oyuncusu, maçtaki 19 dakikalık sürede 11 sayı üretirken; 6 ribaund ve 1 asistlik performans sergiledi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA