Mersinli sporcular Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası’na damga vurdu




Tarih: 29 Mart 2023 Çarşamba 15:11


Türkiye Wushu Kung Fu federasyonu 2023 faaliyet programında yer alan ve 05-17 Mart tarihleri arasında Antalya Kemer’de yapılan Şehit Muhammet Oğuz Kılınç 2023 Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonasında Mersinli sporcularımız 14 Altın, 6 Gümüş, 9 Bronz olmak üzere toplam 29 madalya topladı.

Şehit Muhammet Oğuz Kılınç 2023 Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonasında sporcularımızdan; Minikler kategorisinde Büşra Naz Çelik, Kerem Üstün, İkra Çetinkaya, Nazlı Çatalca Birinci olurken, Kıvanç Erdem Tomruk ikinci, Efe Erdem Yel, Yiğit Alp Gülderen, Nisan Buse Dur ve Ecrin Tokmak üçüncü oldu. 
Yıldızlar kategorisinde ise İrem Su Çalışkan üçüncü olurken, Gençler kategorisinde Buse Başbuğ, Beren Akış, Burak Küçük, Veysel Yücel, Neslihan Mollaoğlu Arıcan ve Göknur Yaşın Dündar birinci olurken, Aleyna Yüksel, Feyza Yüksel ve Mina Huriye Şahin ikinci olurken, Enes Özdemir ve Mustafa Günay ise üçüncü olma başarısı gösterdi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA