Yeni MİY Eskişehir Yolculuğu Öncesi Moral Yemeğinde Bir Araya Geldi.




Tarih: 28 Nisan 2023 Cuma 16:14


Ligin zirve koltuğunda oturan Yeni Mersin İdman Yurdu, yarın Eskişehir deplasmanına çıkacak. Takım, Eskişehir yolculuğu öncesi moral yemeğinde bir araya geldi.

Haber-Sercan Özdemir

 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden ve sezona başladığı günden bu yana iyi bir performans sergileyerek taraftarlarının yüzünü güldüren Yeni Mersin İdman Yurdu, geçen hafta aldığı galibiyete, bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Taraftarlar umutlu ve heyecanlı

Sezon boyunca oynadığı 30 maçtan toplam 17 galibiyet, 10 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Yeni MİY, son haftalarda 1'er puana razı geldiği beraberliklerin ardından taraftarlarına kendi evinde galibiyet sevinçleri yaşatmıştı. Son 3 haftada kendi evinde Şile Yıldızspor'u 4-0 mağlup eden Yeni MİY, ardından Ankara deplasmanında yaşadığı beraberlik sonrası kendi evindeki Karbel Karaköprü Belediyespor maçından da 3-1'lik galibiyetle çıkmıştı.

Eskişehir'e gitmeden tantuni yediler

Kırmızı-lacivertli taraftarların heyecanını zirveye taşıyan Yeni MİY, yarın ise Eskişehirspor'la karşılaşacak. Maç, 30 Nisan Pazar günü saat 15.00'te Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Bu hafta Eskişehir maçı hazırlıklarına aralıksız devam eden kırmızı-lacivertli oyuncular, maç öncesi Mersin'in meşhur lezzetlerinden birisi olan tantuniyi yiyerek, moral yemeğinde bir araya geldi. Yemekte, Yeni Mersin İdman Yurdu'nun yönetim kurulu, teknik ekibi, futbolcuları Kırmızı Şeytanlar Tribün liderleri yer aldı.


Etiket: yeni, miy, eskişehir, yemek


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA