Yeni MİY, Karşıyaka Spor Kulübü’nü Ağırlayacak




Tarih: 5 Mayıs 2023 Cuma 15:33


Ligin zirve koltuğunda oturan Yeni Mersin İdman Yurdu, bu hafta sonu kendi evinde Karşıyaka Spor Kulübü’nü ağırlayacak.

Haber-Kadri Duman

 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu, kendi evinde aldığı galibiyetlerle dikkat çekerken, bu hafta sonu evinde bir galibiyet daha yaşamaya hazırlanıyor. Ligin 32. Hafta karşılaşması, Yeni MİY ve Karşıyaka Spor Kulübü arasında, 7 Mayıs Pazar günü saat 15.00'te Mersin Stadyumu'nda oynanacak.

ZİRVEYİ BIRAKMADI!

61 puanla ligin zirvesinde oturan Yeni MİY, sezonun başından bu yana oynadığı 31 maçtan 17 galibiyet yakalarken; oynadığı 10 maçta beraberlik, 4 maçta ise mağlubiyet görmüştü. Rakiplerinin kalesine şu ana kadar 43 gol gönderen Yeni MİY, rakiplerinden gelen 20 golü ise kendi kalesinde gördü.

KENDİ EVİ YENİ MİY'E UĞURLU GELDİ!

12 Nisan'da kendi evinde oynadığı Şile Yıldızspor karşılaşmasından 4-0'lık galibiyetle ayrılan Yeni MİY, sonraki hafta Ankara deplasmanında Hacettepe 1945 karşılaşmasından 1-1'lik beraberlikle kente dönmüştü. Ardından kendi evindeki Karaköprü Belediyespor karşılaşmasında da 3-1'lik galibiyet şansı bulan Yeni MİY, son olarak geçtiğimiz hafta sonu Eskişehir deplasmanında 2-1'lik mağlubiyet yaşamıştı. Yeni MİY, deplasmanda oynadığı 16 maçtan 5 galibiyet alırken, kendi evinde oynadığı 15 maçtan ise 12 galibiyetle ayrıldı. Yeni MİY, bugün kendi evinde yeni galibiyet arayışına geçecek.

 


Etiket: yenimiy, karşıyaka, karşılaşma


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA