MSK, Yüksek Skorlara Kaldığı Yerden Devam Ediyor




Tarih: 7 Mayıs 2023 Pazar 15:45


Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), Ankara’da oynadığı OGM Ormanspor maçından 91-60 galibiyetle ayrıldı. MSK, bu hafta ise kendi evinde Çağdaş Bodrum Spor’la karşılaşacak.

Haber- Sercan Özdemir

 

Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK, özlediği galibiyet serilerini yeniden yakalamaya başlayacağının sinyalini yaktı. Önceki hafta HDI Sigorta Antalya Güneşi'ni 89-76 mağlup eden MSK, geçtiğimiz hafta sonu ise OGM Ormanspor'u yendi.

 

YENİ TRANSFERLER MSK'YA YARADI!

MSK, Ankara M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya; Alp Karahan, Darnell Edge, Kevin Kaspar, Berkay Genç ve Sean Evans'la çıktı. OGM Ormanspor'un maç kadrosunda ise Hazer Avcı, Benoit Mbala, Utku Yücedağ, Ulaş Peker ve Burak Erol yer aldı. Karşılaşmaya damga vuran isim MSK'lı oyuncu Sean Evans oldu. ABD'li oyuncu Evans, karşılaşma içerisine yakaladığı 14 dakikalık sürede 18 sayı üretirken; 7 ribaund ve 1 asiste de imza attı. Öte yandan MSK'lı oyuncular Darnell Edge ve Berkay Genç de başarılı performanslarıyla takdir topladı.

 

TÜM PERİYOTLARDA GALİP GELDİ!

İlk periyodu 30-17'lik skorla önde tamamlayan MSK, ikinci periyotta ise 17-14'lük galibiyete imza attı. Karşılaşmanın ilk yarısını 47-31'lik üstünlükle bitiren MSK; ikinci yarının ilk periyodunda 21-11 ve dördüncü periyotta 23-18'lik galibiyet yakaladı. MSK, tüm periyotlarda yakaladığı üstünlük neticesinde rakibine 91-60'lık farklı mağlubiyet yaşattı.

 

MAYIS AYINDA TAKIMA BAHAR GELDİ!

Sezonun başından bu yana oynadığı maçlarda önemli oranlarda galibiyet serileri yakalayan MSK, Nisan ayında oynadığı maçlarda ise tabloyu tersine çevirmişti. Final Spor maçında yaşadığı mağlubiyeti, devamında; Yılyak Samsunspor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ve Sigortam.Net'le sürdüren MSK, HDI Sigorta Antalya Güneşi maçında üstündeki kara bulutları dağıtma şansı yakalamıştı. MSK, son olarak oynadığı OGM Ormanspor maçından da galibiyetle ayrılarak, istediği tabloyu elde edebilme şansı yakaladı.

 

SON ANA KADAR MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR!

Şu ana kadar oynadığı 28 karşılaşmadan 21 galibiyet ve 7 mağlubiyetle ayrılan MSK, 49 puanla ligin 3'üncü sırasındaki yerini koruyor. İçeride oynadığı maçlarda 11 galibiyet ve 3 mağlubiyet yaşayan Carettalar, deplasmanda oynadığı maçlardan ise 10 galibiyet ve 4 mağlubiyetle döndü. Rakiplerine şu ana kadar 2 bin 264 sayı atan MSK, rakiplerinden gelen 2 bin 38 sayıyı da kendi potasında gördü.

 

MSK, BODRUM TAKIMINI BU KEZ YENMEYE HAZIRLANIYOR!

MSK, rotasını şimdi de bu hafta kendi evinde oynayacağı Çağdaş Bodrum Spor'a çevirdi. Sezonun 14'üncü haftasında deplasmanda oynadığı Çağdaş Bodrum Spor karşılaşmasından 65-72'lik mağlubiyetle dönen MSK, bu kez kendi evinde rakibini yenmeye hazırlanıyor.

 

"EN GÜÇLÜ VE EN İYİ HALİMİZLE PLAY-OFFLARA GİRECEĞİMİZDEN EMİNİM"

Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Başantrenörü Semih Soğuksu, Ankara'daki maçta alınan galibiyetin artından yaptığı açıklamada; "Oyuncularımı ve staffımı tebrik ediyorum. Maçın başından sonuna kadar iyi konsantrasyon ve iyi mücadele ile zorlu bir deplasman olan Ormanspor karşısında güçlü bir galibiyet aldık. Play-offlar için hazırlığımız devam ediyor. En güçlü ve en iyi halimizle play-offlara gireceğimizden eminim. Ormanspor'a kalan maçlarında başarılar dilerim" dedi.  


Etiket: msk, erkekler, basketbol, skor


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA