Büyükşehir, Yol Bakım ve Onarım Çalışmalarını Sürdürüyor




Tarih: 11 Mayıs 2023 Perşembe 13:34


Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Toroslar ilçesinde deforme olan Yavuz Sultan Selim Bulvarı ve Turgut Özal Bulvarı’nda yol yenileme çalışmasını tamamladı. Ekipler, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nın Mimar Sinan Bulvarı ile 229. Cadde arasındaki bölümü ve Yeşilırmak Caddesi’ndede asfalt çalışması başlattı.

Haber-Berna Uslu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, Toroslar ilçesinin birçok noktasında kapsamlı bir şekilde yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Halkkent Mahallesi’nde faaliyetlerine devam eden ekipler, mahalle ulaşımının ana arteri konumunda olan ve zamanla yıpranarak, ekonomik ömrünü tamamlayan Yavuz Sultan Selim Bulvarı’nda 238.Cadde ile Turgut Özal Bulvarı arasındaki kısım, Turgut Özal Bulvarı’nda ise Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı arasındaki kısımı kapsayan toplam 1 kilometre uzunluğundaki yolu kısa sürede yenileyerek vatandaşların hizmetine açtı.

Muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine merkez ve kırsal ayrımı yapmadan, ihtiyaç duyan her mahalleye gerekli hizmeti sunmaya devam eden yol yapım ekipleri, modern ve daha kullanışlı bir yol ağı için sıcak asfalt serim çalışmalarını sürdürecek.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA