Yeni MİY deplasmanda 1954 Kelkit Belediyespor’la Karşılaşacak




Tarih: 14 Mayıs 2023 Pazar 18:37


Yeni MİY, deplasmanda 1954 Kelkit Belediyespor’la karşılaşacak olan Yeni Mersin İdman Yurdu, maç hazırlıklarını sürdürüyor.

Haber- Mehmet Şah Akın

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup'ta sezon başından bu yana başarılı bir mücadele sergileyen Yeni Mersin idman Yurdu, son olarak kendi evinde oynadığı Karşıyaka maçında yakaladığı 1-0'lık galibiyeti sürdürmek için deplasman maçına çıkacak. Yeni Mersin İdman Yurdu ile 1954 Kelkit Belediyespor karşılaşması 16 Mayıs 2023 saat 15.00'te Gümüşhane Kelkit İlçe Stadı'nda oynanacak.

KENDİ EVİNDE ŞANS YAKALADI!

64 puanla ligin zirve koltuğunda oturan Yeni Mersin İdman Yurdu, sezonun başından bu yana oynadığı 32 karşılaşmadan 18 galibiyet, 10 beraberlik ve 4 mağlubiyetle ayrıldı. Rakiplerine şu ana kadar 44 gol atan kırmızı-lacivertli takım, rakiplerinden gelen 20 golü ise kendi kalesinde gördü. Kendi evindeki maçlarda şans yakalayan Yeni MİY, şu ana kadar sahasında oynadığı 16 maçtan 13 galibiyet ve 3 beraberlikle ayrıldı.

BU HAFTA YİNE DEPLASMANDA!

Yeni MİY, bu sezon aldığı beraberlik ve mağlubiyetlerin önemli bir kısmını ise deplasman maçlarında gördü. Dışarıda oynadığı 16 maçtan toplam 5 galibiyet alan Yeni MİY, deplasmandan 7 beraberlik ve 4 mağlubiyetle kente döndü. Bu haftaki maçını yine deplasmanda oynayacak olan Yeni MİY oyuncularının maç hazırlıklarına devam ettiği açıklandı.

 


Etiket: yenimiy, deplasman, maç


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA