YENİ MİY VE YOMRASPOR KARŞI KARŞIYA




Tarih: 17 Mayıs 2023 Çarşamba 16:05


Kelkit Belediye Spor karşılaşmasından berabere dönen Yeni Mersin İdman Yurdu, şampiyonluk iddiasını bir sonraki maça sakladı. Taraftarların gözü, bu hafta sonu Mersin’de oynanacak Yomraspor ile Yeni Mersin İdman Yurdu karşılaşmasına çevrildi.

Haber-Sercan Özdemir

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden ve 2. Lig'e yükselme yolunda emin adımlarla ilerleyen Yeni Mersin İdman Yurdu, 1954 Kelkit Belediye Spor'la Kelkit İlçe Stadyumu'nda karşılaştı. Deplasmanda gol sevinci yaşayamayan Yeni MİY, şampiyonluk şansı da yakalayamadı. Karşılaşma, her iki takımın da 0-0'lık beraberliğiyle sonuçlandı.

BİR ŞANSI: KENDİ EVİNDE OYNAMASI!

65 puanla ligin zirve koltuğunda oturan Yeni Mersin İdman Yurdu, sezonunun başından bu yana oynadığı 33 maçtan 18 galibiyet, 11 beraberlik ve 4 mağlubiyetle ayrıldı. Kırmızı-lacivertli takım, sezonun başından bu yana iç sahada yakaladığı başarılarla dikkat çekti. Kendi evinde oynadığı 16 maçtan 13 galibiyetle ayrılan Yeni MİY, sahasında yalnızca 3 mağlubiyet gördü. Deplasmanda beklediği tabloyu yakalayamayan kırmızı-lacivertli takım, dışarıda oynadığı 17 maçtan 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyetle ayrıldı. Deplasmanda oynadığı son maçtan da beraberlikte dönen Yeni MİY, bu hafta kendi sahasında sezonun en önemli maçına çıkacak.

KELKİT MAÇINDA ŞANS ARADI, OLMADI!

Deplasmanda bu hafta 'şampiyonluk' şansı arayan Yeni MİY, 1954 Kelkit Belediye Spor karşılaşmasına Sertaç Güzel, Alper Tatlısu, Aziz Aksoy, İbrahim Konuksever, Kağan Bağış, Taygun Vurgun, Chris David, Erdem Beytaş, Yusuf Yıldırım, Ömer Önder ve Tunç Murat Behram'la çıktı. Kelkit'in maç kadrosunda ise Ogün Samet Nuhoğlu, Alparslan Fidan, Ramazan Erarslan, Ali Kılıç, Hüseyin Yıldız, Köksal Ayaydın, Cihan Aydın, Enescan Özdemir, Miraç Furkan Türközü, Berşan Yavuzay ve Kerem Civelek yer aldı.

YENİ MİY, SON VİRAJDA!

Karşılaşmanın ilk yarısında etkin bir savunmaya imza atan Yeni MİY, ilk yarıda gol şansı yakalayamadı. İkinci yarının 62'inci dakikasında Kağan Bağış'ın yerine Furkan Güneş'le mücadelesine devam eden kırmızı-lacivertli takım; ikinci yarıda oyuncu değişikliklerine devam etse de yine gol sevinci yaşayamadı. Yeni MİY, savunmayı maç boyunca güçlü tutarak, maçı 0-0'lık beraberlikle tamamladı. Kelkit maçında şampiyonluk şansı bulamayan Mersin takımı, bu hafta sonu oynayacağı Yomraspor maçıyla son viraja girecek. Yeni MİY, virajı sorunsuz dönüp maçı kazanırsa; şampiyon olacak ve 2'nci Lig'e yükselecek. Böylelikle Yomraspor da ligden düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Maç, edinilen ilk bilgilere göre bir değişiklik olmaması durumunda; 20 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00'te Mersin Stadyumu'nda oynanacak.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA