Başkan Gültak’tan 19 Mayıs Mesajı




Tarih: 19 Mayıs 2023 Cuma 13:25


Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, 19 Mayıs dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Gültak; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Anadolu’da kurtuluşu başlatmak için Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıktığı 19 Mayıs 1919; milletimizin kaderini değiştiren, yolumuzu aydınlatan tarihtir. 104 yıl önce yakılan özgürlük ve bağımsızlık meşalesi, sömürgeci devletlerce ilhak altına alınmak istenen milletimizin önünü aydınlatan meşale, bir yaşam kaynağıdır” dedi.

Haber-Kadri Duman

 Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk milletinin kurtuluş mücadelesini başlattığı gün olan 19 Mayıs 1919’un zafer yolundaki en büyük adım olduğunu belirterek; "Türk Milleti, 104 yıl önce bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, milli mücadeleyi başlatarak kurtuluşa, ardından Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak bağımsızlığına kavuşmanın sarsılmaz temellerini atmıştır.  Gençliğimize bayram olarak armağan edilen bu günde, başta Kurtuluş Savaşı’nın Komutanı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, saygı değer silah arkadaşlarını ve vatan uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimizi saygıyla yâd ediyorum. Gençlerimizi, milletimizin en büyük zenginliği olarak görüyor, onlara güveniyoruz. Bu duygularla, aziz milletimizin ve geleceğimiz olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.


Etiket: mustafagültak, 19mayıs, kutlama


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA