‘Yelken Gösterisi’ Mersinlilerden Tam Not Aldı




Tarih: 21 Mayıs 2023 Pazar 16:04


Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler ile Mersin sahilleri 19 Mayıs coşkusunu yaşamaya devam ediyor. Yelkenlerini ‘Özgürlük’ rüzgarıyla dolduran sporcular, gerçekleştirdikleri gösteriler ile Mersin’in güzel havasının tadını çıkaran vatandaşlar güzel vakit geçirdi.

Haber-Berna Uslu

Babil Su Sporları Merkezi ile her kesimden vatandaşımızın deniz ile buluşmasını sağlamayı hedefleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği Yelken Gösterisi ile Mersinlilerden bir kez daha tam not aldı.

Yelkenlerini ‘Özgürlük’ rüzgarı ile doldurup Akdeniz’e açılan yelken sporcuları Mersin’in mavi gerdanlığının güzelliğini izleyenlere gösterdiler. Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonda; Mersin Yelken Yat Ve Su Sporları Kulübü, Mersin Rota Yelken Sporları Kulübü ve Mersin Marina Yelken Sporları Kulübü üyesi toplam 29 sporcu ike yelken, 2 sporcu ise uçurtma sörfü gösterisi ise izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

 

 


Etiket: yelken, gösteri, su, spor


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA