Kültür Park’ın Rakibi Karaduvar Sahili




Tarih: 22 Mayıs 2023 Pazartesi 16:30


Mersin’de ’Kültür Park’ olarak bilinen Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki sahil şeridinin yeni rakibi Karaduvar Sahili oldu. Atıl haldeki alanı Milli Emlak’tan kiralayarak yenileyen Akdeniz Belediyesi, Mersinlilere keyifli vakit geçirebilecekleri ve dinlenebilecekleri yaklaşık 21 dönümlük alan oluşturdu.

Haber-Berna Uslu

Gültak: "Karaduvar'ımıza çok yakıştı, hayırlı uğurlu olsun"

Söz konusu alandan "Adnan Menderes'e alternatif oldu" cümlesiyle bahseden Gültak, "1000 metrekare meydanı, 4000 metre yürüme yolu, kamelyaları, bankları, oyun parkları ve eşsiz sahili ile sadece Karaduvarlıların değil, tüm Mersinlilerin, çocuklarıyla birlikte gelip dinlenebileceği, eğlenip denizin keyfini sürebileceği, yürüyüş veya piknik yapabilecekleri çok güzel bir yeşil alanı ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Karaduvar'ımıza çok yakıştı, hayırlı uğurlu olsun" açıklamasını paylaştı.

Vatandaşlar memnun kaldı

Vatandaşlar da Karaduvar'a kazandırılan alanla ilgili memnuniyetlerini dile getirdi. Yapılan çalışmayı beğendiğini belirten bir vatandaş, "Öncelikle Akdeniz Belediyesi'ne ve bu projede emeği geçen bütün işçi, emekçi abilerimize, ablalarımıza ve kardeşlerimize teşekkür etmek istiyorum. Karaduvar'a yakışan bir mekan olmuş. Oyun parkı olsun, çocuklar için eğlence mekanları olsun, gençler için oturma mekanları olsun; güzel olmuş beğendim. Akdeniz Belediye Başkanı'na da buradan teşekkürlerimizi sunarız" dedi. Bir başka vatandaş da düşüncelerini paylaşarak, "Genel olarak ben çok beğendim parkı. Yani Duru seviyor parkta oynamayı. Geliyoruz işte, eğleniyoruz Duru'yla birlikte. Genel olarak güzel, ben parkı çok beğendim. Bu parkı yaptığı için Akdeniz Belediyesi'ne ve Mustafa Gültak'a teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

"Halk gelip yazın oturabilir burada, serinlikte"

Bir motosikletle dondurma sattığını belirten bir başka vatandaş ise "Gördüğüm kadarıyla Belediye Başkanı çalışmış. Ellerine, kollarına sağlık. Halk gelip yazın oturabilir burada, serinlikte. Huzur var. Buradan Belediye Başkanı Mustafa Gültak'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Etiket: kültür, park, karaduvar, sahil


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA