Kapadokya Gezisi Öğrencilere Moral Oldu




Tarih: 22 Mayıs 2023 Pazartesi 17:00


“19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” kutlama etkinlikleri kapsamında Akdeniz Belediyesi’nin öğrenciler için gerçekleştirdiği Kapadokya gezisi moral oldu.

Haber-Sercan Özdemir

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı kültür ve sanat evlerinde kutlama etkinliği düzenleyen Akdeniz Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Metropol Gökdelen binası 29’uncu katta bulunan Etüt Merkezi’nde üniversite sınavına hazırlanan gençleri düşündü.

Merkezde eğitim gören gençler, hazırlanan otobüslere binerek, öğretmenleri gözetiminde yerli ve yabancı turistlerin Türkiye’de en çok tercih ettiği tarihi ve turistik yerlerden biri olan Kapadokya gezisine gönderildi.

“Gençlerimiz için elimizden gelen her türlü imkânı kullanmaya devam edeceğiz”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, gençlere yönelik sürpriz hakkında kısa bir açıklama yaparak; “Etüt merkezimizde eğitim görüp üniversite sınavına hazırlanan, geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız dolayısıyla Kapadokya gezisi organize ettik. Kurtuluş Savaşımızın Mimarı ve Lideri Gazi Mustafa Kemal’in; Cumhuriyetimizi emanet ettiği gençlerimiz, bu geziyle hem Kapadokya’nın tarihi ve kültürel güzelliklerini keşfetme fırsatı buldular, hem de 19 Mayıs Bayramımızın coşkusunu doyasıya yaşadılar. Gençlerimiz için elimizden gelen her türlü imkânı kullanmaya, onlar için çalışmaya ve projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

 


Etiket: kapadokya, gezi, moral, mustafagültak


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA