Başkan Gültak, Halk Buluşmalarında Seçmenlerden destek istedi




Tarih: 23 Mayıs 2023 Salı 12:21


Başkanı Gültak’ın halk ve esnaf buluşmaları ara vermeden sürüyor. Vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinledi ve 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi için seçmenlerden destek istedi.

Haber-Gizem Tokkuzun

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, mahalle ve esnaf buluşmaları kapsamında Çankaya, Kiremithane, Turgut Reis, Şevket Sümer ve Gündoğdu mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. İstiklal Caddesi ile Şevket Sümer 142. Cadde üzerinde faaliyet gösteren pazarcı esnafıyla da buluşan Başkan Gültak, esnafın talep ve sıkıntılarına kulak verdi. Başkan Gültak, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi için de seçmenlerden destek istedi.

 

Halk ziyaretleri esnasında tavladaki hünerini sergileyen, ayakkabı boyacısı vatandaşı sandığından kaldırıp kendi elleriyle ayakkabısını boyayan Başkan Gültak, gezileri esnasında karşılaştığı Gökmen isimli gençle birlikte gitar eşliğinde “Duyanlara Duymayanlara” şarkısını da söyledi. Başkan Gültak, Çocukları da unutmayarak hediyeler verdi.

 

 


Etiket: mustafagültak, halk, buluşma, seçmen, oy


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA