MSK’nın Play-Off’taki İlk Rakibi Balıkesir




Tarih: 23 Mayıs 2023 Salı 16:31


Gözünü Süper Lig’e diken Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), play-off’ta rakipleriyle mücadele edecek. Takımın Başantrenörü Semih Soğuksu, MSK’nın play-off karşılaşmalarına hazır olduğunu açıkladı. MSK’nın ilk rakibi ise Balıkesir Büyükşehir Belediyespor oldu.

Haber-Sercan Özdemir

Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler 1. Ligi'nde 30 haftalık mücadele sergileyen Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), sezonun son maçını deplasmanda oynamıştı. Bursa'da rakibi Akran Gemlik Basketbol'u 116-98 mağlup eden MSK, play-off'ta mücadele edecek takımlar arasına girdi. Çağdaş Bodrum Spor Kulübü ligi birincilikle kapatırken; Yılyak Samsunspor, Semt77 Yalovaspor, Final Spor, TED Ankara Kolejliler, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Sigortam.Net ve Harem Spor Kulübü de play-off mücadelesi verecek takımlar arasında yer aldı.

"Sezon sonunda Mersin'i Süper Lig'e taşımak istiyoruz"

 

Akran Gemlik Basketbol karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Başantrenörü Semih Soğuksu, şunları söyledi; "Öncelikle takımımı tebrik ediyorum. Depremi en yoğun hisseden bölgelerden biri olarak bizim için zor ve uzun bir sezonu 30 maçta 22 galibiyet alarak 3. Sırada tamamladık. Sezon boyunca önemli sakatlıklarla uğraştık, nihayet play-off'lar başlamadan çok uzun bir aradan sonra tam kadro olarak maçı oynayabildik. Biz oyuncularımızla, staffımızla, yönetimimizle, taraftarımızla ve şehrimizle play-off'lara hazırız. İyi konsantre olarak, çok iyi mücadele ederek play-off'ları oynayıp sezon sonunda da Mersin'i Süper Lig'e taşımak istiyoruz. Bu hedef için hepimiz birleşmiş durumdayız. Play-off yolunda ilk rakibimiz Balıkesir BŞB ile Cumartesi 14.00'te gerçekleşecek karşılaşma için bütün taraftarlarımızı takımımızı desteklemeye, play-off yolunda bizlerle beraber mücadele etmeye bekliyoruz."


Etiket: msk, balıkesir, playoff, maç


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA