Mersin OGM, Gençlik Haftası’nı Çeşitli Etkinliklerle Kutladı




Tarih: 24 Mayıs 2023 Çarşamba 14:47


Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Tarsus Orman İşletme Müdürlüğü olarak, 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında Tarsus Kültür Parkında kültür, sanat ve spor şenliği etkinlik gerçekleştirdi.

Haber-Kader Çetintaş

15-21 Mayıs Gençlik Haftası Programı kapsamında Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Tarsus Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Karabucak Okaliptüs Ormanı Ekoturizm rotasında düzenlenen yürüyüş sonrası 3000 adet fidan dağıttı.

Doğu Akdeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü bahçesinde geleceğimiz olan gençlerimiz müzik ve şiir dinletisi gerçekleştirdi.

Etkinliğe Tarsus Orman İşletme Müdürü Muhammet Köse, Doğu Akdeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Abdulkadir Yıldız bakan, Tarsus Orman İşletme Müdür Yardımcısı, Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi, İşletme personeli, gençlerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.

Botanik bahçesine dikilen temsili fidan dikimi ile kutlamalar sona erdi.


Etiket: ogm, gençlikhaftası, etkinlik, tarsus


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA