Silifke Belediyespor, Muzaffer Tozlu ile Devam Edecek




Tarih: 24 Mayıs 2023 Çarşamba 16:36


Kırşehir’de Viranşehir Belediyespor’u 12-11 yenerek 3. Lig’e yükselen Silifke Belediyespor’un şampiyonluk başarısının arkasında yatan isimlerin başında Teknik Direktör Muzaffer Tozlu yer aldı.

Haber-Kadri Duman

Silifke Belediyespor'u Bölgesel Amatör Lig'den 3. Lig'e taşıyan Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu'nun önümüzdeki sezon de kırmızı-lacivertli takımın başında olmaya devam edeceği öğrenildi.

Kadro yeni sezona hazır

Silifke Belediyespor'dan yapılan açıklamada, "2023-2024 Futbol Sezonu'nda Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig'de mücadele edecek olan kulübümüz, Süper Amatör Lig'de ve Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluklar yaşatan hocamız Muzaffer Tozlu ile yeniden anlaşmış olup, yardımcılıklarını Burhan Baygın, Mehmet Şıralı ve Kaleci Antrenörü Kadir Tulgar yapacaklardır. Şehrimize ve Silifkeli sporseverlere hayırlı olmasını diler, teknik direktörümüz Muzaffer Tozlu ve teknik ekimize başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.


Etiket: silifke, belediyespor, muzaffertozlu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA