Uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı iddia edilen 5 şüpheli yakalandı




Tarih: 1 Haziran 2023 Perşembe 14:49


Antalya’da polis tarafından yapılan çalışmalarda 5 şüpheli gözaltına alındı.

  Antalya kent merkezinde K.S.U. ve D.Ü. isimli şahısların kendi ikametleri içerisinde kenevir yetiştirmek için ışıklandırma, damlama ve havalandırma sistemi kurduklarını tespit etti. M.S.D. isimli şahsın temin ettiği yüklü miktardaki uyuşturucu maddeyi Muratpaşa ilçesinde bulunan bir iş yerinde depoladığı, bu uyuşturucu maddeleri N.K. ve H.H. isimli şahıslarla birlikte hareket ederek torbacı olarak tabir edilen şahıslar aracılığı ile satacağı bilgisine ulaşıldı. 
  Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından her iki adrese yapılan operasyonda; M.S.D., N.K. ve H.H. isimli şahısların iş yerinde eroin, K.S.U. ve D.Ü.'nün ikametlerinde ise esrar (skunk), kök kenevir bitkisi, kenevir yetiştirme amacıyla kullanılan düzenek ve hassas terazi ele geçirildi. Yakalanan 5 şüpheli hakkında, “uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti” suçundan adli işlem yapıldığı bildirildi. 
IHA                                     


Etiket: antalya, uyuşturucu, operasyon, gözaltı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA