Mersin İnsan Kaynakları Çalıştayı’nın Raporlaştırılması için Harekete Geçildi




Tarih: 13 Haziran 2023 Salı 11:45


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi ev sahipliğinde, 4 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen Mersin İnsan Kaynakları Çalıştayı’nın raporları hazırlanıyor.

Haber-Kadri Duman

4 Mayıs 2023 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Mersin İnsan Kaynakları Çalıştayı’na, 200’den fazla temsilci katılmıştı. ‘İstihdam, işsizlik, girişimcilik, iş arayan öğrencilere yönelik hizmetler, işverenlere, çalışanlara yönelik hizmetler’ gibi konu başlıklarının tartışıldığı çalıştayın sonuç raporu için harekete geçildi.

Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Şube Müdürü Serkan Özada planlama toplantısında, kurumlar arası işbirliğine dayalı olarak kamu kurumları, üniversiteler, odalar, sivil toplum kuruluşları, özel sektör temsilcileri, iş arayanlar ve öğrencilerin geniş katılımı ile İnsan Kaynakları alanında büyük bir çalışmaya imza attıklarının altını çizdi


Etiket: mersin, büyükşehirbelediyesi, çalıştay, rapor


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA