Bozdoğan: ’Niye Parti Değiştireyim?’




Tarih: 26 Haziran 2023 Pazartesi 17:46


CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, parti değiştireceğine yönelik kamuoyundaki iddialara ’Niye parti değiştireyim’ şekilde yanıt verdi.

Haber-Sercan Özdemir

 

Katıldığı canlı yayında gazeteciler Okan Çalışkan ile Mustafa Erdoğan'ın sorularını yanıtlayan Bozdoğan, tek hedefinin Tarsus'un il olması olduğunu vurguladı.

 

"YETER Kİ TARSUS İL OLSUN"

Parti değiştirme yönündeki iddialara yanıt veren Bozdoğan, "Bazen insanlar 'sen sosyalist adamsın, nasıl dindar oluyorsun' diye bir şey de gösteriyorlar. Evet dindarım, sosyalistim. Haktan, hukuktan, adaletten yanayım. Ama ben CHP'liyim ve ben bu seçimi Cumhuriyet Halk Partisi'yle birlikte kazandım. Elbette niye parti değiştireyim? Sadece şöyle söylediğim bir şey oldu; Tarsus için hele hele Tarsus'un il olması için bütün siyasi her şeyimden vazgeçerim. Yeter ki Tarsus il olsun. Benim için siyaset hiç önemli değil demiştim, bunu ısrarla söyledim ve yine söylüyorum. Tarsus il olsun, benim için siyasetin hiçbir anlamı kalmaz" şeklinde konuştu.  


Etiket: Tarsus, Haluk, Bozdoğan, Belediye, İstifa, CHP


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA