Başkan Yılmaz: ’İnsan sağlığı, çevre sağlığından geçiyor’




Tarih: 3 Temmuz 2023 Pazartesi 16:18


Toroslar Belediyesi, Kurban Bayramı sonrası kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. İlçedeki tüm çöp konteynerlerini de yerinde yıkayarak dezenfekte etti.

haber-Sercan Özdemir 

Mersin Toroslar'da vatandaşların, Kurban Bayramı’nı sağlıklı bir şekilde geçirmesi için belediyenin sürdürdüğü temizlik ve hijyen çalışmalarına bayram sonrası da devam ediyor. Kurban kesim alanlarının ardından çöp konteynerlerini koku giderici özel dezenfektan ile yıkadı. Konteynerler, yıkama ve dezenfeksiyon işleminin ardından ilaçlanıp steril hale getirildi.

“Daha temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışıyoruz”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “İnsan sağlığı, çevre sağlığından geçiyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce belirli periyotlarla yapılan konteyner dezenfekte çalışmalarımızı, Kurban Bayramı sonrası da titizlikle uyguladık. Amacımız, hemşehrilerimizin daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir. Hemşehrilerimizden isteğimiz çöp konteynerlerine poşetsiz çöp atmamalarıdır. Pırıl pırıl bir Toroslar için ekiplerimiz, 7/24 görev başında. Bu çalışmalarımızın yanı sıra hemşehrilerimizden gelen talepleri de anında değerlendirerek cevap veriyoruz” ifadelerini kullandı.


Etiket: mersin, toroslar, bayram, temizçevre


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA