26 ve 27. dönem Mersin Milletvekili yüksek lisans diplomasını aldı




Tarih: 9 Temmuz 2023 Pazar 18:09


Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün Siyaset ve Yönetim, Sosyal Politika ve Sosyal Hizmet ile Maliye programlarının tezsiz yüksek lisans programları için mezuniyet töreni yapıldı. Mezuniyet töreninde yüksek lisansını tamamlayan 26 ve 27. Dönem AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan da diplomasını aldı.

Haber - Berna Uslu

Mersin Üniversitesi Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi'nde düzenlenen , Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün Siyaset ve Yönetim, Sosyal Politika ve Sosyal Hizmet ile Maliye programlarının tezsiz yüksek lisans programları için mezuniyet törenine; Mersin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yusuf Gürhan Topçu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Esra Dik'in yanı sıra öğretim elemanları da katıldı. 26 ve 27. Dönem Mersin Milletvekili Hacı Özkan ise yüksek lisans eğitimini tamamlayarak diplomasını aldı.

Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yusuf Gürhan Topçu; "Üniversiteler toplumu geliştirmek adına çok önemli fonksiyona sahipler. Enstitüler de bu konuda başı çeken birimler. Bizim öğrencilerimiz büyük ölçüde tezli programlarda ancak bizler tezsiz programlara da aynı önemi veriyoruz. Mutlulukla görüyoruz ki öğrencilerimiz de aynı çabayı sarf ediyorlar. Bütün derslerden çok büyük bir keyif aldım. Çünkü öğrencilerimizden müthiş bir katkı alıyorduk ve öğrencilerimizin müthiş bir öğrenme isteği vardı. Öğrencilerimiz mezuniyeti sonuna kadar hak ettiler. Bundan sonraki yaşamlarında tüm mezunlarımıza başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

"hocalarıma teşekkür ediyorum"

Yüksek lisans eğitimini tamamlayarak temsili diplomasını Prof. Dr. İhsan Kamalak'ın elinden alan Hacı Özkan, tören sonrası yaptığıkonuşmada; "Bugün tamamlamış olduğum Siyaset ve Yönetim Yüksek Lisans Programı'nın mezuniyet törenine katılım sağladım. Bizlere büyük emekler veren hocalarıma teşekkür ediyor, mezun olan tüm okul arkadaşlarıma hayatlarında başarılar diliyor, eğitim sürecimiz sonrasında da birlikte olmak dileğiyle sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yaşam diliyorum"  dedi.


Etiket: mersin, akp, hacıözkan, mersinüniversitesi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA