Bandırmaspor yeni kalecisi Akın Alkan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı




Tarih: 14 Temmuz 2023 Cuma 19:24


Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Bandırmaspor kaleci Akın Alkan ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.

Tesisleşme sürecinde birçok projeye imza atan Bandırmaspor yeni sezon hazırlıklarına ve transferlerine devam ediyor. Bandırmaspor yeni kalecisi Akın Alkan ile 2 yıllık anlaşma imzaladığını açıkladı. Esenler Erokspor’dan transfer olan 33 yaşındaki kaleci Akın Alkan 303 maç oynadı. 26 Temmuz 1989 doğumlu kaleci Alkan, kariyerinde Dikilitaş, Beylerbeyi Spor, Batman Petrol, Karagümrük, Hatayspor, Ankaragücü ve Esenler Erokspor formalarını terletti. 
İHA             


Etiket: bandırmaspor, akınalkan, sözleşme, futbol


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA