MESKİ çalışanlarına sağlıklı iletişim eğitimleri verildi




Tarih: 15 Temmuz 2023 Cumartesi 17:41


Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, çalışan personelin vatandaşlarla sağlıklı ve etkili iletişim kurabilmesi amacıyla; müşteri ilişkileri, hizmet kalitesi ve iletişim eğitimi, öfke kontrolü ve yönetimi eğitimleri düzenledi.

Haber – Şirin Alp

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlarla doğrudan etkileşimde olan personelinin daha sağlıklı iletişim kurabilmesi için; MESKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’na bağlı Eğitim ve Gelişim Şube Müdürlüğü’nce eğitimler düzenlendi.

‘Müşteri ilişkileri yönetimi’ olarak adlandırılan eğitimde personel; iletişimin temel unsurları, algı ve algı yönetimi, müşteri kavramı ve hizmet kalitesi, etkin dinleme, empati, geri bildirim ve davranış tipleri gibi birçok konuda bilgi edindi.

Personel; öfke duygusunu tanımaları, öfke ile ilgili tutumlarını fark etmeleri ve yanlış bilinenleri netleştirmeleri gibi konuları benimsemeleri için de Öfke kontrolü ve yönetimi eğitimleri aldı. Aldıkları eğitimde personel; öfke ile başa çıkmak için yapılması gerekenler, kişinin kendisini nasıl sakinleştirebileceği, öfkesini sağlıklı ve yapıcı bir şekilde nasıl dışa vurabileceği, stres kavramı ve başa çıkma yöntemleri gösterildi.

"Eğitimleri arttırarak devam edeceğiz"

MESKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Şükrü Ayçiçek; “Hizmet kalitesi, iletişim ve öfke kontrol eğitimlerimizin temel amacı vatandaşlarımızla bire bir ilişki kuran, iletişimde bulunan çalışanlarımızın bu becerilerini yükseltmektir. Özellikle abone çalışanlarımıza ve güvenlik görevlilerine bu eğitimler yoğun olarak verilmiştir. Söz konusu eğitimlerin sonuçlarını sahada rahatlıkla görebilmekteyiz. Çalışanlarımızın bu eğitimin sonucunda iletişim becerileri ve empati duyguları yükselmiş daha verimli hizmet vermeye başladıklarını görülmüştür. Söz konusu eğitimleri, konuları pekiştirmek amacıyla, artırarak devam ettirmeyi düşünüyoruz. Kurumumuz adına bu eğitimler son derece güzel sonuçlar almıştır” dedi.


Etiket: mersin, meski, şükrüayçiçek


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA