Ereğli Açık Hava Sinema Günleri başladı




Tarih: 23 Ağustos 2023 Çarşamba 14:53

İHA

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi sosyal ve kültürel faaliyetler çerçevesinde programlarına devam ediyor.

  Ereğli Belediyesi tarafından yaz akşamlarını keyifli hale getirmek amacıyla vatandaşlarına açık havada sinema keyfi yaşatacak, bu sıcak yaz akşamlarının tadını çıkarmasını sağlayacak bir etkinlik başlatıldı. Oğuz Ata Sosyal Tesisleri'nde organize edilen Açık Hava Sinema günleri Ayla filmi başladı ve etkinlik 5 gün boyunca birbirinden güzel filmlerle devam edecek. Etkinliğin ilk gününe vatandaşlar yoğun ilgi ve katılım gösterdi. Filmi başından sonuna kadar dikkatle takip eden vatandaşlar film gösterimi yapılan alandan mutlu bir şekilde ayrılarak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya etkinlik dolayısıyla teşekkürlerini iletti. Diğer yandan Ereğli Belediyesi tarafından film gösteriminin öncesinde vatandaşlara patlamış mısır ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. 
                                    


Etiket: ereğli belediyesi, ereğli açık hava sinema günleri, oğuz ata sosyal tesisleri


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA