Fatih Vatan Caddesi’nde ’30 Ağustos Zafer Bayramı’ provası yapıldı




Tarih: 27 Ağustos 2023 Pazar 23:27

İHA

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda düzenlenecek kutlama programının provası Vatan Caddesi’nde yapıldı. Provalar sonrası trafiğe kapatılan Vatan Caddesi ve caddeye bağlantılı yollar trafiğe açıldı.

 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'un 101'inci yıldönümü kutlamaları için İstanbul Fatih Vatan Caddesi'nde prova gerçekleştirildi. 
 Provada bando eşliğinde, Türk Silahlı Kuvvetleri, Kara ve Deniz Kuvvetleri, Jandarma, atlı birlikler ve polis ekipleri hazır bulundu. Prova için sabah saatlerinde Vatan Caddesi'ne çıkan yollar kapatıldı ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. 

  Prova nedeniyle 06.00'da geçici olarak trafiğe kapatılan caddede gerçekleşen provayı vatandaşlar da provaları izledi. Provaların ardından Vatan Caddesi ve bağlantı yolları tekrar trafiğe açıldı. 
                                      


Etiket: fatih vatan caddesi zafer bayramı provası, istanbul zafer bayramı kutlamaları


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA