Kış: ‘Büyük Mirasın Temsilcileriyiz’




Tarih: 30 Ağustos 2023 Çarşamba 16:52

Sercan Özdemir

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yıl Dönümü kutlama programına katılan Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Mersin halkının ve partililerinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanlığı’nın düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlama programı; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer ve Hasan Ufuk Çakır, CHP Parti Meclisi Üyesi Emre Yılmaz, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür ile CHP il ve ilçe yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Mersin halkının ve partilerinin Zafer Bayram’ını kutlayan Kış; “Ulusumuzun kurtuluşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümündeyiz. Türk milletinin emperyalizmi bozguna uğrattığı şanlı zaferini coşkuyla kutluyoruz. 26 Ağustos 1922 Ulu Önderimiz Atatürk’ün emriyle başlayan Büyük Taarruz 30 Ağustos’ta ulusumuzun bağımsızlığı ve özgürlüğüne vesile olarak zaferle sonuçlanmıştır. Değerli partili yol arkadaşlarım, 101 yıl önce olduğu gibi bugün de bizler büyük mirasın temsilcileri olarak tam bağımsız, demokratik Türkiye idealini gerçekleştirene kadar mücadeleye devam edeceğiz. Başta Ulu Önderimiz Atatürk olmak üzere bu şanlı zaferin tüm kahramanlarını rahmetle, saygıyla ve sevgiyle anıyorum. 30 Ağustos zaferimiz mutlu olsun, kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

 


Etiket: 30 ağustos, mersin, gülcan kış, zafer bayramı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA