CHP’li Kış, Kuzucubelen’deydi




Tarih: 31 Ağustos 2023 Perşembe 12:49

Berna Uslu

Mezitli’de Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’na katılan CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, daha sonra Kuzucebelen’de vatandaşlarla bir araya geldi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda turnuva heyecanına ortak olan Kış, "Yoğun tempomuz içerisinde Mezitli'ye bağlı Kuzucubelen mahallemizde bir kahvede soluklandık. Vatandaşlarımızın bayramını kutladık, sorunlarını dinledik. Bize sevgi ve muhabbetle yaklaşan, bize gönüllerini açan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

"Davultepe Takımını Kutluyorum"

Öncesinde Fındıkpınarı Futbol Turnuvası'na da katılan Kış, şu ifadelere yer verdi; "Geçtiğimiz yıl terör örgütü tarafından hain bir saldırı sonucu şehit edilen Polis Memuru Sedat Gezer adına Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği Fındıkpınarı Futbol Turnuvası'nın final karşılaşmasını tribünden takip ettim. Centilmence ve dostluk havasında geçen karşılaşmada rakibini mağlup eden ve şampiyonluğa ulaşan Davultepe takımını kutluyorum. Başarılı bir performans sergileyerek ikinci olan Menteş takımına da kupalarını takdim etmek benim için büyük bir keyifti. Organizasyonu gerçekleştiren Büyükşehir Belediyemize ve bunu bir futbol şölenine çeviren tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum."


Etiket: gülcan kış, kuzucubelen, futbol turnuvası, fındıkpınarı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA